Sensual Homes by Yngvadóttir

Sigrún Yngvadóttir
Certifierad Graceful Living Designer

#LIVET I EN SKOKARTONG

Min filosofi som Stockholmsbo är att använda mina kvadratmetrar väl… de är trots allt värda cirka 100.000 kvadratmetern. Gäller att använda dem värdefullt. Som att få ihop studio, skrivarhörna/kontor och lounge i en etta på 42 kvm.

En riktig
flyttfågel

I genomsnitt flyttar en människa 11 gånger under en livstid. I februari 2021 flyttade jag för 28e gången i mitt liv. Förvisso blev en del av flyttarna avverkade när jag var barn, och den största resan var när familjen flyttade från Island för att bygga bo i Sverige.

Älskar det vackra

Med en förkärlek till det vackra redan som barn, både fina blommorna i naturen och allt som glittrade som havet, har jag alltid skapat vackert. Det gör helt enkelt glädje och kärlek. För mig är det viktigt med en visuell paus och tillföra ögat sådant som gör gott i hjärtat. 

Med alla dessa platser jag skapat bo på, i Malmö, Stockholm och Kreta, under livets olika skeenden och behov, har jag en väldigt lång pratik på hur vi beter oss kontra tex hur en möblering ser ut på ritningen. Ni vet det här fenomenet vi kan se i parker, där den upptrampade stigen används mer än den anlagda stigen…

 

Kontakt

Sigrún Yngvadóttir
Sankt Eriksgatan 110, 113 31 Stockholm
sigrun@yngvadottir.com
+46 730 7456 46
Instagram: Sensual Homes by Yngvadóttir

Copyright © 2021 Sensual Homes by Yngvadóttir. Alla rättigheter reserverade  |  Design och produktion: JA Idébyrån Stockholm. |  INTEGRITETSPOLICY >